Kommunikation

Spørgeskemaundersøgelser
Har du brug for at udsende spørgeskemaundersøgelser, kan du oprette en profil på SurveyMonkey. Det er gratis for grundlæggende ydelser.

Mentimeter:
Mentimeter, eller menti.com er en smart metode til fx. at lave en undersøgelse i forsamlinger. Du opretter en profil på mentimeter.com, og herefter kan du oprette spørgsmål. Når spørgsmålene skal præsenteres, logger du på din profil, og finder din undersøgelse frem.  Her kommer der så en kode frem, som de adspurgte skal anvende, når de går ind på siden menti.com (altså en forkortelse af den url du har benyttet for at fremstille spørgsmålene. Effekten er bedst, hvis alle kan følge svarene på storskærm. Svarene er anonyme.
Jeg har også benyttet mentimeter.com i min undervisning, med god effekt.

Telefoni
Skype – Ud over muligheden for at tale gratis med andre skype-brugere over hele verden, kan du med tilkøb, afholde videokonferencer

MødeplanlægninB

Doodle    Med en Doodle har du et fantastisk stykke værktøj til at planlægge og koordinere møder. Opretter du en gratis profil, kan du via venners og kollegers mailadresser, foreslå flere mødedatoer og vælge den dag flest kan.

Wetransfer     Gennem denne hjemmeside har du mulighed for at sende filer på op til 2 GB uden at de skal komprimeres. Hvis der skal sendes større filer kræves betaling. En smart detalje er, at du ikke skal være logget ind i din egen mail. Du skal blot skrive din mailadresse.